ERP sistemi , müşteri siparişleri almak, zamanlama işlemleri ve envanter kayıtlarını ve finansal verileri tutmak gibi temel iş süreçlerini otomatik hale getirir ve bütünleştirir
ERP, Kurumsal Kaynak Planlaması için bir endüstri kısaltmasıdır . Genel olarak konuşacak olursak, ERP, etkinliğe ve basitleştirilmiş başarıya odaklanmalarına yardımcı olmak için bir şirketin ana işinin otomasyonu ve entegrasyonu anlamına gelir. Bilgi Teknolojisi endüstrisi, sıklıkla yaygın olarak kullanılan, ancak tam olarak anlaşılmayan kısaltmaların benimsenmesiyle ünlüdür. ‘ERP’ terimi kendi kendini açıklayıcı değildir ve kurumsal verilerinizi kaydetmek ve yönetmek için tasarlanmış iş yazılımlarını ifade eder .
Bir ERP sistemi , müşteri siparişleri almak, zamanlama işlemleri ve envanter kayıtlarını ve finansal verileri tutmak gibi temel iş süreçlerini otomatik hale getirir ve bütünleştirir . ERP sistemleri , bir işletmenin her alanında istihbarat, görünürlük, analitik ve verimlilik sağlayan herhangi bir kuruluş için genel iş performansı yönetimine yardımcı olmak için birçok avantaja sahiptir . Size gerçek bir kaynak verir ve işinizin dijitalleşmesini sağlar.
Bugünün firmaları, üreticileri ve dağıtıcıları sayısız ticari zorlukla karşı karşıyadır. Bir ERP sistemi uygulamak bu zorlukların üstesinden gelmeye olanak sağlar.
1. Maliyetleri Azaltmak ve Tasarruf
2. Akıcı İş Süreçleri ve Oprasyonları
3. Geliştirilmiş Finansal Konsolidasyon
4. Tedarik Zinciri Optimizasyonu
5. Veri Analizi ile Piyasa Koşullarına Daha Hızlı Yanıt Verin
6. Stok Yönetimi
7. Mobilite ve Esneklik
8. Hizmet İlişkilerinizi Geliştirin
9. Rekabet Avantajı Kazanın
ERP, Finans, Üretim, Dağıtım, CRM ve daha fazlası için aynı veritabanını kullanır. İşletme genelinde verileri görüntüleyin veya işletme varlığına, müşteri hesabına, satıcıya ve daha fazlasına göre görüntüleyin. Tüm veriler gerçek zamanlı olarak görüntülenir. Ekibin her üyesi aynı verilerle toplantılara katılır.
Tüm ERP veri güvenliğini bulut içindeki tek bir konumdan yönetin. Önemli bilgiler tesisinizden ayrılırsa güvenlik riski oluşturan basılı raporlara güvenmemek için çevrimiçi raporlamayı kullanın.
ERP sistemleri satış, envanter ve şirket varlıkları gibi tüm şirket işlemlerini izler. ERP sistemleri içindeki raporlama işlevleri, ERP veritabanından ham bilgilere erişir ve yönetimin bilinçli kararlar alabilmesi için eyleme geçirilebilir veriler içeren raporlar şeklinde sunar.
Her türlü sorunuza cevap vermeye ve size yardımcı olmaya hazırız.
Tek yapmanız gereken, ihtiyaç duyduğunuz her an bize iletişim kanallarımızdan ulaşmak.
Günün her anında çay ve kahvemiz bulunur. Sizinle tanışmayı çok isteriz.
Bize dilediğiniz her saatte aşağıda bulunan telefon numarasından ulaşabilirsiniz: